De Denkfabriek bedacht in samenwerking met Het Parool een bijzondere fotoactie om aandacht te genereren voor het Emma Kinderziekenhuis AMC. Zaterdag 4 april was het de beurt aan Annaleen Louwes met haar Lam 2015.

“Dit lam fotografeerde ik speciaal voor het Emma Kinderziekenhuis. Ik was op zoek naar een pasgeboren lammetje, want die kunnen zo mooi liggen met hun vier poten alle kanten uit. Toen ik rondliep op de boerderij in de Betuwe bleek dat de lammetjes zich niet zo makkelijk lieten neerleggen. Uiteindelijk stuitte ik op een zwart lam, met de kwetsbare navelstreng nog aan haar buik. Ik heb de foto negatief afgedrukt. In combinatie met de achtergrond wordt het een soort icoon.”

Vier zaterdagen achtereen stellen vier topfotografen -Eric van den Elsen, Koen Hauser, Annaleen Louwes en Carli Hermès- belangeloos een foto ter beschikking voor de zaterdagkrant van het Parool. Het thema is: Nieuw Leven.

Door de foto voor je raam te hangen maak je kans op het gesigneerde en ingelijste origineel! Koop daarom vandaag en de komende drie zaterdagen Het Parool en doe mee! Steun Emma!